Friday, 18 June 2021

ESP kini mudah dibawa kemana-mana bersama kita

 Wah hari ini kak radin rasa teruja sangat sebab ESP dalam versi sachet dah keluar, lepas ni kalau dah habis covid boleh kita berjalan-jalan tanpa perlu risau cara untuk bawa ESP. Tak perlu lah lagi nak usung canister tu, kalau nak bawa pun apa salahnya bangga sikit haha.

Ok lah jom kita tengok ESP dalam sachet ni ya. 

Sempena ESP dalam sachet yang baru dilancarkan ni, Shaklee ada buat promosi tau dari hingga 30 Jun ni, setiap 3 kotak belian anda akan dapat 1 kotak secara percuma. Wah memang jimat banyak ni. Jom la kita grab mereka sekarang !


Khasiat ESP yang sama, cuma kini dia lebih mudah dibawa kemana-mana, kini ESP sentiasa bersama haa gitu la kan. Pilih la nak yang mana, kalau awak memang dirumah je beli je yang canister lebih jimat. Masing-masing ada kelebihan sendiri nak grab dua-dua pun apa salahnya :D


Bila kak radin kongsi gambar ni tadi, ada yang bertanya ESP tu apa ya untuk apa?

Meh kak radin nak kongsi secara ringkas, ESP ni soya non gmo, rasa dia vanilla rasa soya asli tanpa gula memang sedap. Dia ni bantu beri tenaga, bina sel baru dalam badan sebab tu ESP boleh bantu cantikkan kulit, hilangkan parut pada wajah, untuk ibu menyusu dia boleh jadi juga sebagai milk booster. Oh ESP ni dia beri rasa kenyang juga kalau nak best boleh campur susu atau buah, jadi boleh la nak kurus juga kan. 


Nanti kak radin kongsi lagi kebaikan ESP ni ya. Oh ya sebelum tu nak kongsi harga jualan  ESP sachet ni RM98.75, harga ahli hanya RM79. Sempena promosi bulan jun ni, beli 3 percuma 1 kotak memang sangat berbaloi. Best best.

Ada apa-apa nak tanya boleh hubungi kak radin terus ya. Jangan malu jangan segan nanti sesat jalan.


Continue Reading

Thursday, 17 June 2021

5 Tip Jana Pendapatan Dari Rumah Secara Online



Covid yang melanda sejak dua tahun lepas banyak memberi kesan kepada kita semua. Kak Radin percaya ramai yang hilang pekerjaan, yang dipotong gaji dan ramai yang perlu bekerja dari rumah. Bila sebut bekerja dari rumah ni faham sangat situasi nya lebih-lebih lagi para ibu kan, semestinya segala mcam jurus keluar mana tidaknya nak uruskan anak-anak, urus rumah dan juga yang paling penting kerja. Sebelum ini lebih mudah kerana bekerja dipejabat kan, bila dah rumah cabaran nya sangat besar. Moga cepat lah pergi wabak yang melanda negara kita insyaallah dan berlalu lah saat sukar yang kita semua hadapi. 

Buat yang hilang pekerjaan pasti terasa kosong tak tahu apa yang boleh dilakukan lebih-lebih lagi yang mempunyai keluarga kan. Apa kan daya tuhan takkan menguji seseorang melainkan dia tahu kita boleh hadapinya dengan kuat. Hidup mesti diteruskan, langkah kaki ke hadapan.

Disini kak radin nak kongsi apa yang boleh kita lakukan untuk jana pendapatan dari rumah secara online, banyak je sebenarnya. Jom kita semak mana tahu dapat jadi idea untuk anda mulakan.

1. Jual hasil kraftangan di Etsy.com

Kalau anda seorang yang kreatif dan berbakat boleh la cuba disini. Bakat terpendam yang ada boleh juga dijana jadi pendapatan. Hasil seni seperti lukisan, ukiran, baju, dompet dan sebagainya boleh dijual. Menarik juga kan? Boleh login secara percuma dan tetapkan harga dalam USD, nanti jika ada yang berminat mereka akan hubungi kita. 

Continue Reading

Monday, 7 June 2021

Pengedar Shaklee Melaka yang anda sayangi ada disini


Hai Assalamualaikum semua 🌹

Khas buat warga sekitar Krubong-Bukit Rambai, Melaka yang perlukan supplement Shaklee urgently, InshaaAllah boleh whatsapp kak radin untuk C O D, yang luar dari kawasan jangan risau boleh pos, insyaallah setiap hari (isnin-sabtu)

Stock yang ada sangat limited tau, tapi boleh contact dulu untuk double confirmation 💁‍♀️

Jangan segan segan untuk whatsapp !
Best consultation provided 👍

Berminat Nak jadi ahli serendah RM 35 sahaja? 

Register sini lepas tu wasap kak radin ehh..
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1092808

Whatsapp 👇👇
http://aisyahradin.wasap.my

Aisyah Radin 
https://linktr.ee/aisyahradin
#shakleemelaka 
#shakleereadystok 
#StayHomeMakeMoney
Continue Reading