Wednesday, 3 June 2020

Produk Shaklee Macam Emas

Hai Assalamualaikum, 
Cepat betul masa ni berlalu, diam tak diam dah masuk bulan Jun di tahun 2020 dah kita ye 😊 Adik Ammar Arif pun tak lama lagi nak keluar dah insyallah, doakan kak radin dan baby selamat bersalin tau. Dikala virus Corona menular di seluruh dunia, banyak yang terkesan ramai yang kehilangan sumber pendapatan dan pencarian. Moga cepat la pergi virus Corona dari dunia.

Bisnes Shaklee pun agak terkesan juga, selama 7 tahun tak pernah dalam sejarah produk Shaklee Out of Stock, habis stok semuanya. Hebat betul penangan. Gara-gara PKP ke masing-masing dah mula sedar kepentingan suplemen atau mungkin kedua-duanya?