Monday, 20 April 2020

100 Impian Aisyah Radin


Semalam kak radin ada share kami geng viktoria ada tugasan kan. Senaraikan 100 impian, puas juga perah otak mula-mula macam susah sekali dah masuk 80 90 eh banyak pula yang aku nak ni haa. 😁

Free je berimpian ni tak salah pun. 🤩 Moga impian kita semua tercapai ye. Dreams do come true. Minta lah apa sahaja dengan Allah yang penting kita mesti berusaha dan usaha. Jom kita sama-sama buat ! 💪

Kita adalah apa yang kita fikir, apa yang kita rasa. Jadi sila fikir yang baik-baik sahaja. Boleh ke boleh? 

==============================
Ok ni senarai impian seorang yang bernama Aisyah Radin 💁‍♀️

1. Surirumah yang ada income RM100,000 sebulan
2. Bebas hutang
3. Ada saving RM100,000

Thursday, 16 April 2020

Kisah perkenalan dengan Vivix Shaklee

Malam ni kak radin nak share  camne boleh terjebak dengan vivix nih 💁‍♀️

Masa mula rasa berkira-kira jugak yela kan harga premium katanya, lagipun masa tu tengah breastfeed ammar arif lagi jadi tidak la ku cuba walau sebenarnya ramai je ibu breastfeed  yang minum vivix nih 😬

Tengok testimoni sesuai untuk darah tinggi terus bagi pada mak ayah makan alhamdulillah membantu. Kakak pun ada bagi pada suaminya lega sangat dapat bantu ahli keluarga sendiri. ♥️

Customer pun ramai yang bagi pada parent, untuk diri sendiri. For me la kan kalau benda bagus kenapa la nak berkira sangat well healthy is wealthy kan. Makan vivix ni dapat bekalkan tenaga bantu jaga kesihatan badan kita secara keseluruhan insyaallah. 

Kalau nak kata mahal la kan, cuba tengok balik ingredient dia bukan kaling-kaling kot, Polyhonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Bukan boleh dapat mudah-mudah dan nak proses lagi. Ehh dah rasa macam murah pulak ha ni 😁

Ok berbalik tajuk tadi kak radin pula jujurnya masa ammar masuk 6 tahun ni baru kami suami isteri mula consume jadi dah makan dalam 1 tahun lebih. Memang rasa lain badan ni tau. Lebih bertenaga dan kulit pun cantik 🥰 

Kebetulan ada kawan yang tanya pula ni terus la KR rasa nak kongsi. 

Masa tu join Master Firdaus sebab dia ada buat Detox Challenge dengan Vivix, sebabnya berat dah naik makan sedap masa pindah melaka mak masak sedap sangat balik kerja je melantak haha 😬