Thursday, 18 December 2014

Year End Sale Shaklee Collagen Powder Buy 3 Free 1

wahh jualan hujung tahun sungguh kan...kawan2 dah 17hb nih...ada lagi 13 hari je lagi sebelum kita akan dapat bertemu lagi selepas setahun. Kenapa?

Shaklee mengeluarkan notis tergempar!

Shaklee Collagen Powder (SCP) akan diberhentikan jualannya buat seketika (selama 9-12 bulan) kerana SCP akan di re-formula kan. Oleh itu, Shaklee memerlukan masa untuk mendapatkan kelulusan KKM. Sementara ingin mendapat kelulusan tersebut, maka SCP tidak dijual pada 2015.

So, untuk memastikan pengguna Shaklee masih boleh menikmati khasiat collagen ini, Shaklee menawarkan satu promosi tergempar!!


Kalau ada yang tak tahu lagi..SCP ni mmg best tau..ramai yg dah cuba dah kesan perbezaan seawal 7 hari!

TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER


<< Perbezaan Collagen Powder Shaklee >>

1) Shaklee memilih sisik ikan Red Snapper yang hidup sehingga 5000 m kedalam dasar laut,adi bukan mudah mendapatkan ikan merah ini, tidak sama seperti yang bersusun di pasar.. Sisik ikan merah (RSS) ini mampu menahan tekanan tinggi di dasar laut.. Itulah istimewanya

2) Ianya mempunyai jisim molekul yang rendah, jisim molekul yang rendah meningkatkan luas permukaan untu penyerapan yang lebih efektif.

--> Kolagen di pasaran biasanya mempunyai jisim molekul : 300 000 Dalton dan paling rendah nilainya diantara 3000-5000 Dalton
--> Istimewanya Shaklee Collagen Powder, ia mempunyai Jisim molekul terkecil iaitu 1000 Dalton ( kurang dari 1000 Dalton, molekul akan berada dalam bentuk yang tidak stabil dan sukar diserap oleh tubuh )

3) Ianya bukan sekadar Collagen Powder - inilah yang paling saya suka, membeli dengan bijak kita pastikan mahu lebih nilai untuk wang yang kita laburkan.. 

---> Shaklee melengkapkan SCP ini dengan:-

+ ekstrak glukosamina sbg pelincir sendi dan mata
+ lactobacillus acidepilus utk meningkatkan serapan kolagen
+ Ekstrak Biji camellia Japonica yang menghidrat dan membekal nutrisi kepada sel
+ Ekstrak Pfaffia yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon, dan untuk kekuatan dalaman(sexual)
+ Vitamin C sebagai penggalak penghasilan kolagen dalam tubuh
+ Vitamin B yang berfungsi untuk menukarkan carbo dan lemak kepada tenaga 
( meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kolagen)

Jom tunggu apa lagi..bulan ni Shaklee dah offer baik punya..nanti rindu tak tahu yee~~


Dengan pembelian 3 kotak kolagen anda bakal dapat~~

LEBIH 20% DISKAUN

PERCUMA 1 KOTAK KOLAGEN JIMAT 298

PERCUMA KEAHLIAN JIMAT RM65

nak tunggu apa lagi ye..ada 13 hari lagi nih..jom2 sayang ku..kita sihat cantik gojez.cari SID anda yg terdekat atau hubungi saya terus lah senang :D


0 comments: