Saturday, 22 February 2014

Kenapa Vitalea?

Ramai sungguh yang bertanya kenapa multi vitamin (Vita-Lea) daripada Shaklee? Kenapa tidak multi-vitamin lain yang banyak di rak-rak farmasi? Bukankah multi-vitamin di farmasi lebih murah? Banyak sebab kenapa saya pilih Shaklee.


Saya kagum dengan standard syarikat yang mempunyai kualiti yang tinggi. Malah syarikat ini telah membelanjakan lebih daripada 250 juta dolar hanya kepada penyelidikan. Vita-Lea Iron Formula sepatutnya perlu diambil oleh setiap orang sebelum bermula dengan vitamin-vitamin lain kerana ia adalah vitamin asas.
Vita-Lea Iron Formula Multivitamin yang Seimbang Shaklee tidak menghasilkan produk melainkan bahan-bahan itu diuji dan bebas daripada racun herba , racun perosak dan bahan pencemar lain.

Melalui pemerhatian, saya telah melihat Shaklee sanggup memberhentikan penghasilan produk apabila mereka tidak boleh mendapatkan bahan-bahan tulen tanpa mengira kesannya kepada keuntungan syarikat. Mereka akan tunggu sehingga bahan-bahan tulen ditemui.

Shaklee juga tidak meninggalkan bahan-bahan yang mahal seperti Biotin dan mengisi tablet dengan vitamin yang lebih murah untuk menggantikannya. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Pengalaman saya sendiri..sy seorang ibu yg myusukan anak.makanya sy mmg memerlukan tenaga yg mencukupi untuk mnguruskan rumah, anak dan bisnes. Alhamdulillah sy mndpt bekalan tenaga yg cukup dan msih dpt myusukan anak dgn baik..suami saya pub turut sama makan.kalau dulu dia slalu bising penat tapi sekarang alhamdulillah da kurang sikit dgn bntuan vitalea ni.

syukur tuhan temukan sy dgn produk shaklee yang hebat ni.nak semua orang pun rasa benda yang sama..jomm..

Jom sihat cantik,
~Aisyah~
UmmiAmmarArif
SID:1092808
017-3468802

0 comments: