Thursday, 16 April 2020

Kisah perkenalan dengan Vivix Shaklee

Malam ni kak radin nak share  camne boleh terjebak dengan vivix nih πŸ’‍♀️

Masa mula rasa berkira-kira jugak yela kan harga premium katanya, lagipun masa tu tengah breastfeed ammar arif lagi jadi tidak la ku cuba walau sebenarnya ramai je ibu breastfeed  yang minum vivix nih 😬

Tengok testimoni sesuai untuk darah tinggi terus bagi pada mak ayah makan alhamdulillah membantu. Kakak pun ada bagi pada suaminya lega sangat dapat bantu ahli keluarga sendiri. ♥️

Customer pun ramai yang bagi pada parent, untuk diri sendiri. For me la kan kalau benda bagus kenapa la nak berkira sangat well healthy is wealthy kan. Makan vivix ni dapat bekalkan tenaga bantu jaga kesihatan badan kita secara keseluruhan insyaallah. 

Kalau nak kata mahal la kan, cuba tengok balik ingredient dia bukan kaling-kaling kot, Polyhonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Bukan boleh dapat mudah-mudah dan nak proses lagi. Ehh dah rasa macam murah pulak ha ni 😁

Ok berbalik tajuk tadi kak radin pula jujurnya masa ammar masuk 6 tahun ni baru kami suami isteri mula consume jadi dah makan dalam 1 tahun lebih. Memang rasa lain badan ni tau. Lebih bertenaga dan kulit pun cantik πŸ₯° 

Kebetulan ada kawan yang tanya pula ni terus la KR rasa nak kongsi. 

Masa tu join Master Firdaus sebab dia ada buat Detox Challenge dengan Vivix, sebabnya berat dah naik makan sedap masa pindah melaka mak masak sedap sangat balik kerja je melantak haha 😬 




Selain dari detox cuba rajinkan diri pergi zumba at least 1 kali seminggu, weekend pergi joging dengan suami dan anak sambil family time gitu. 

Alhamdulillah memang nampak kesan nya berat back to normal BMI best sangat dapat pakai baju saiz M !

Moment yang tak disangka-sangka awal tahun 2020 Allah kurniakan rezeki lagi, adik ammar arif.  ♥️ Yang ni serius memang tak sangka Allah bagi peluang lagi untuk lalui 9 bulan si dia dalam rahim ni. 

Asbab menjaga kesihatan alhamdulillah, eh rasa nak menitik pula air mata ni.. terima kasih Allah 😭😭

Jadi sekarang ni memang tak rasa mahal pun vivix ni sebab dia betul-betul bantu kita tau dari segi kesihatan, tak rugi memang berbaloi korang invest untuk dia. Moga dapat bantu ramai lagi di luar sana. 

KR ada ready stok ni jemput la kita ikhtiar bersama demi sebuah kesihatan.

Kak Radin,
Healthy is Wealthy 
http://aisyahradin.wasap.my

No comments: