Wednesday, 11 March 2020

Welcome 2020

Cepat sungguh masa ni berlalu, dah masuk tahun mac 2020, tapi rasanya masih tak terlambat untuk kak radin (KR) ucapkan selamat tahun baru. Setiap hari adalah hari baru untuk kita untuk menjadi insan yang lebih baik, cemerlang dan gemilang.
Entry ni adalah entry yang pertama untuk tahun 2020 ni, moga kak radin rajin update supaya boleh sharing apa-apa info yang bermanfaat buat kita semua insyaallah.

Bulan Mac juga istimewa buat KR kerana bulan pertama sebagai surirumah buat kali kedua, memang susah nak buat keputusan tapi buat masa ini, inilah yang terbaik. Sesungguhnya rezeki Allah itu luas. Rezeki datang dalam pelbagai bentuk kan.


Moga kita semua murah rezeki ye. Kalau rasa nak boost energy boleh cuba makan ResV produk baru dari Shaklee. Ok lah setakat ini dulu jumpa lagi di entry yang lain.

No comments: