Monday, 16 March 2020

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Hai korang !!

Kak Radin nak share cara daftar keahlian Shaklee ni. Kenapa kena jadi ahli?

Buat peminat tegar vitamin Shaklee sangatlah KR sarankan untuk jadi ahli supaya anda boleh nikmati harga ahli. Memang jimat sangat tau boleh dapat diskaun sehingga 15-25 %, jika dah cukup point boleh dapat cash back lagi memang best lah.

Suka juga bulan Mac ni sebab Shaklee bagi diskaun kaw kaw untuk nak jadi ahli tau !!


Ada 3 cara nak jadi ahli Shaklee.

Pertama, bermula dari bulan Mac 2020 membership hanya RM35 tau, best kan? Buat pendaftaran dahulu dan bayaran. Dalam masa 60 hari boleh buat belian untuk mana-mana Shaklee Welcome Set, dapat diskaun l0% , dapat rebat 11% dan juga FREE Delivery.

Cara kedua terus dapat FREE Membership, buat belian 100UV dalam satu resit bersamaan lebih kurang RM350, automatik dapat keahlian secara percuma. 

Akhir sekali yang paling best dapat FREE Membership dan FREE Delivery apabila anda miliki mana-mana Shaklee Welcome Sets.

Shaklee Welcome Sets ada 3 Jenis,

1) Prenatal Welcome Set
2) Postnatal Welcome Set
3)Daily Essential Welcome Set

Secara ringkasnya boleh rujuk picture dibawah,


Buat yang berminat nak buat bisnes lagi best tau sebab kita ada group support bisnes yang sentiasa menyokong perjuangan. KR sendiri pun ada untuk guide dan coaching secara personal insyallah. Kita sama-sama belajar untuk jadi yang terbaik untuk diri, untuk keluarga, untuk anak-anak kita. 


KR sangat sarankan para surirumah kita ada tenaga untuk bantu suami, untuk bantu diri kita sendiri supaya jadi yang lebih baik. Ada duit sendiri dan dapat jaga anak-anak dirumah insyallah. Buat yang bekerja tak nak ke buat side income, kalau boleh dapat extra kenapa tak nak kan?

Sekarang tengah musim virus corona yang sedang melanda, banyak syarikat yang beri cuti tanpa gaji. Jom lah kita usaha sedaya yang boleh untuk menyara keluarga, untuk bantu orang lain juga supaya sihat, cantik, bertenaga dan seterusnya objektif kita untuk tambah pendapatan dari rumah. Itu point kita yang utama insyallah. 

Jom kita sama-sama sebarkan kebaikan, jadi sihat, cantik dan bertenaga insyallah.

No comments: