Thursday, 4 July 2019

SHAKLEE OFFER JULAI 2019

Lama sangat rasa dah rasanya radin tak update di blog ni kan, rindu sangat dah ni. Insyallah mulai bulan Julai ni akan mula disiplin untuk berkongsi dengan awak semua ye. 😍

Ok untuk entry pertama untuk tahun ini pada bulan julai, sesuai sangat dengan bulan kelahiran ku ini, nak kongsi offer shaklee pada bulan julai iaitu vitamin C. Yeahh 😃😃

Suka sangat vitamin c sebab banyak sangat kebaikan dia tau sebab yang paling suka bagus untuk kulit, wanita dan cantik memang tak dapat dipisahkan. Jadi, memang wajib lah vitamin c ni tau tau !

Vitamin C ni bagus juga untuk imun sistem badan, jadi elok sangat untuk siapa yang kerap demam tu kan, untuk ibu ibu yang hamil, pantang dan menyusukan sebab apa yang anda makan semestinya untuk anak tersayang kan ♥️

Bulan ni offer vitamin C beli 3 dapat Free chewable c memang sangat best lah. Cepat cepat roger radin 017-3468802 untuk harga istimewa ye.

No comments: