Friday, 2 October 2015

Untuk Para Ibu Yang Berpantang dan Menyusu + BONUS Kurus :)

Hari ni rasa teruja nak share tentang set yang sesuai untuk para ibu yang sedang berpantang. Jemput teruskan bacaan ye untuk info lebih lanjut.

Saya memang suka sangat set nih sebab 3 in 1 gitu. Sebabnya kalau kita berpantang biasa nya kita mestilah nak susukan anak kita kan. Susu mesti lah nak meriah kan..baru lah baby kita sihat, comel, cantik dan hensem bergaya. :D

Kita semua tahu susu ibu adalah yang terbaik kan..jadi tugas kita adalah cuba sehabis baik untuk menyusukan anak ye sampai umur 2 tahun tau.chaiyok2 mommies~

macam baby nih..siap ada muscle ha~
Lagi kan..bila dah mengandung dan bersalin..kita mesti lah nak kembali langsing macam dulu kan kan? Tips dia sila lah berpantang dengan berdisiplin ye, makanan dalam pantang pun kena lah tahu.jangan main redah je tau..Berat saya dulu masa nk bersalin tu almost 80 kg kot..adehh..sekarang alhamdulillah da kembali normal infact macam lagi kurus je tau.mmg terbaikk lahh..boleh tgk pic saya dulu masa pregnant dan sekarang di SINI 

Nutrisi semasa berpantang dan Menyusu

Nutrisi masa berpantang ni sangat-sangat penting tau.Jadi bagaimana nak pastikan kita mendapat nutrisi yang secukupnya? 
Saya cadangkan Set Berpantang dari Shaklee :) 

Ramai sangat yang dah makan dan rasa sendiri perbezaanya tau. Kebanyakan yang berpantang kali kedua atau seterusnya, yang pertama kali ambil pun dapat rasa keistimewaan set berpantang Shaklee nih.

Susu meriah..badan sihat bertenaga dan BONUS kurus :)

Antara kelebihan setiap satu botol dalam set ini adalah:

Alfalfa
Bagus untuk ibu-ibu yang mahu menyusukan anak sepenuhnya. Ia juga dipanggil MILK BOOSTER. Dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu disusuli juga dengan konsep demand dan supply. 

Ostematrix
- Membekalkan kalsium, magnesium dan vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi.
- Komponen utama susu ibu selepas proten.
- Mencegah sembelit dan stress ibu.
- Membantu mencegaj sakit sendi dan hilang gigi selepas anak dilahirkan kerana mengusu badan.

SR Vita C Plus
- Membantu menigkatkan daya tahan melawan penyakit.
- Membantu penyembuhan luka jahitan.
- Bagus untuk kulit yang cantik untuk  pembentukan kolagen bawah kulit.
- Anti oksidan yang bagus penghalang kanser.

ESP
- Membekalkan 20 jenis asid amino untuk pembinaan sel baru dan meyembuhkan luka.
- Rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga.
- Membantu mengembalikan kesihatan kulit.
- Membanyakkan susu ibu.
- Boleh dibuat masker semulajadi yang berkesan.

Vita Lea
- Melengkapkan keperluan vitamin harian tubuh dengan 23 jenis mineraldan vitamin.
- Membekalkan zat besi untuk pembentukan sel darah merah yang berkualiti supaya badan lebih bertenaga.
- Mengelakkan berlakunya anemia.

Omega Guard
Pembakaran/mencairkan lemak dengan lebih pantas. (Maklom sajelah kan, orang lepas bersalin memang akan ada lemak tersembunyi yang tersirat mahupun yang tersurat.. heheheh)

Ini antara ribuan pengguan Set Berpantang Shaklee yang berpuas hati














Nah lagi testimoni lagi,


Haa apa lagi kan..meh meh cepat order. Bulan Oktober nih last month utk YES PACK.

OFFER 5% Discount utk set post natal

Lagi jom register ahli dapat FREE 1 lagi Vitalea Multivitamin Tertua Didunia

Sebarang pertanyaan dan diskaun lebih lagi, terus hubungi saya.


No comments: