Sunday, 24 May 2015

FREE Vitalea sempena 100 tahun Shaklee di muka bumi

Ha siapa nak saya nak bagi FREE VITALEA nih??
 

Tapi adalah syaratnya, jom register jadi ahli dan buat apa-apa belian..mudah nyee. Kalau dah jadi ahli macam-macam benefit boleh dapat tau :)


Entry kali ni nak cite pasal vitamin yg tertua didunia nih...Apa best sangat Vitalea ni kan..rasanya dah banyak kali saya mention tapi nak share jugak lagi..sebab saya nak lagi ramai rasa kebaikan nya..biar kita semua sihat secara semulajadi ye   :)

Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai 'Vitalize-Mineral' dan disingkatkan sebutan kepada 'Vita-min', dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.

Penigkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.

Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang. Tablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai 'Explo-Tab'. 

Ia merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65 %. 

Vita-Lea telah dipilih oleh Centre fo Science di Amerika Syarikat sebagai 'THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000. 

5 SEBAB KENAPA SAYA PILIH VITALEA

Saya suka sangat nak ajak kawan2 cuba vitalea nih since bagi saya ia adalah vitamin yang paling lengkap insyaallah...

Nak cuba?

Meh roger saya meh,



No comments: