Wednesday, 7 January 2015

Sesi Jutawan bersama PM Cery

Alhamdulillah..semalam sempat attend Sesi Jutawan Bersama PM Cery Mamafaiz. dalam kekalutan tetap gagahkan diri ke sana..hee..sebab one of my impian tu nak jumpe multimillionaire ni..nak serap aura dia banyak2..dapat jumpa dia depan2 mata..

Kalau ikutkan semua pun mmg mak nenek da beritahu dan pesan hari-hari tapi ni dari super nanny..yeahh..

Da alang2 nak cerita tu kan...kalau ada yang berminat nak buat seminar ke open je kat sini..tmpt dia mmg strategik di bandar baru bangi dan memang cantikkkk. If berminat boleh KLIK SINI

memang rasa semangat je tau..ni saya ada snap satu pic..

bilik seminar yg cantik

 dah tu wajib lah ambil gambar dgn PM Cery yg penuh aura ni kan...sedut sedut apa patut..sebenarnya mudah sangat nak mulakan bisnes shaklee.semuanya dah diajar.ilmu sedia ada..tinggal lagi nak apply je..meh kalau ada yang minat saya ajarkan pulak ye..biar la ilmu disebar-sebarkan gitu..

Banyak sangat lagi nak kena buat ni~

hope dapat jadi lebih baik...nak capai impian surirumah jutawan insyaalah...
demimu Muhammad Ammar Arif

My Idola  
para peseta sesi jutawan sesi 6 di faizland bandar baru bangi




No comments: