Thursday, 11 December 2014

Pameran Buku The Big Bad Wolf di MIECC, Mines 5-16 Dec 2014

Assalamualaikum~~

Hari ni teruja sket sebab nak cerita nih..akhirnya dapat juga menjejakkan kaki ke 
The Big Bad Wolf Boos Sale hari ahad lepas..hari ni orang selangor cuti kan boleh la jalan sini kan...

Bagi yang tak tahu lagi basically pesta buku le ni..dalam ni ada 3.5 juta buku dan 
apa yang buat orang gile sangat nak pergi sebab diskaun dia mmg 
berganda-ganda antara 75% - 95% tau!

Korang yang belum pergi tu pergi lah..tempat dia di MIECC, Mines. Yang lagi best tu kan dia ni open 24 hours bermula dari 5 Disember 7 pagi hingga lah 16 Disember 9 malam non stop selama 278 Jam!


Kalau rasa tak nak jem tu boleh cube kot pergi sana pukul 3 pagi ke..tak pun nak bawa selimut tidur kat sana ke..hihi sebab ada banyak banyak sangat buku tau...memang betul lah...

There's a Book For All~~

Dari baby, kanak2, novel , cook book, fictions, academics..aish semula ada..percayalah..wah wah bukan main lagi saya promote kan..hee sebab mmg best..

Tip saya kalau nak pergi n nak beli banyak boleh la bawa trolley or bag sendiri senang sikit nak gerak nanti..

Ha nampak tu..posing dulu sebelum masuk mencuci mata~~

There's a lots of books..pilih pilih~~
Ni la hasil tangkapan hari ni :)
Of course lah ummi nye fokus untuk ammar arif.memang pusing tengok buku bahagian Picture Books je. pun ada banyak pilihan..bahagian Kids lain tau~ 
So memang berbaloi lah pergi...


Ok lah korang..pesan saya nak pergi sini beli lah yang perlu ikut keperluan dan make sure bila da beli tu sila la baca ye..bukan jadi perhiasan je okeh..hee..

jom kita membaca..membaca kan jambatan ilmu :)


No comments: