Thursday, 25 December 2014

Masker Vitamin E

Bila sebut Vitamin E je sinonim dengan kecantikan kan..saya ada share dah dalam post sebelum nih...tapi sebenarnya ada banyakkkk lagi manfaat dia tau :)


Vitamin E Shaklee asli dari minyak sayuran dan semulajadi. so insyallah memang selamat nak tepek kat muka ye~


Em kali ni nak ajak buat masker lah pula..tu special nye shakleenye nih..makan boleh nak buat masket pun boleh sebab dah kata semulajadi kan..macam timun kita boleh makan dan boleh juga nak letak kt muka kan..hee. ok jom-jom kita masker lagi...


Sebelum tidur

Sapu sebiji vitamin E sebelum tidur..Caranya, vitamin E tu cucuk dengan jarum dan picit perlahan-lahan sampai keluar minyak vitamin E dan sapu keseluruh muka secara nipis.

Pagi 

Sapu muka dengan plain yogurt yang dipicitkan dengan Vita E dan biarkan selama 15 -20 minit. 

Memang best..!

Atau boleh campur yogurt tu dengan sesudu kecil ESP. Tepek kat muka sampai rasa kulit muka menegang (sampai yogurt tu kering). Besttt sangat masa ni, kalah masker yg kita dok tepek mcm topeng tu. Lepas dah kering tu terus basuh dgn pencuci muka. Memang lembut jer rasa kulit

Selamat Bermasker :D

Bulan Dec 2014 ni kita ada promosi Vitamin E tau...

KLIK TO ENLARGE~


BELI 6 PERCUMA 1 JIMAT RM149
PERCUMA KEAHLIAN JIMAT RM65
CASH BACK LAGI

Berbaloi-baloi~

Dapatkan dari SID anda yang terdekat atau roger je saya terus okeh.



No comments: