Monday, 29 December 2014

Kambing Aqiqah RM1 dari Osman Goat Farm :)

Assalamualaikum...
saya rasa macam nak share la niat murni pakcik osman ni...Allah swt kan dah janji lebih banyak memberi lebih banyak la rezeki dia..rezeki tu bukan je dalam bentuk duit tapi masa, kesihatan. anak-anak isteri yang baik, rumah dan segalanya yang beri kebaikan pada kita kan...

Rupenye ni bukan tahun pertama dia buat..ni dah tahun kedua..ha tapi nye kan ada syarat kelayakan la..ewah macam nak masuk universiti la pulak ye.


Ni saya share dari blog pakcik osman ni :D

Hari bersejarah kambing aqiqah RM 1.00 akan kembali bagi tahun 2015M/1436H. Kepada seluruh rakyat Johor yang beragama Islam, ingin kami maklumkan bagi bayi yg lahir pada hari Maulidul Rasul bertarikh 03 Januari 2015. Kami dari Osman Goat Farm mengalu-alukan penyertaan bayi-bayi yg bakal lahir di hospital bantuan kerajaan dan swasta di Negeri Johor untuk bersama sama menjayakan program ini bagi tahun yg ke 3.

Info lanjut leh usha blog pakcik osman ni ye----> KAMBING AQIQAH RM1


No comments: