Saturday, 18 October 2014

Promosi Vitamin CANTIK, CUN, COMEL :D

Hai apa lah Shaklee ni kan..bulan ni banyak sangat Promosi nak bagi..baik hati sungguh..tak tau lah apa nak kata lagi~~



Promosi Bulan Ni sah2 la ESP yang memang super duper best..saya suka khasiat dan kebaikan dia jauhhh dari rasa nya.tapi masalah nya kan rasa dia pun SEDAP!

Masalah sungguh kan..

Nah apa lagi grab la sorang satu share dgn adik kakak mak makcik semua...

Energy Soy Protein 
ESP ni basically adalah minuman soya NON GMO. dia sumber protein yang baik untuk badan kita. Kerja dia bina sel baru dalam badan kita. Bila sel baru terbina badan kita jadi cantik, kuat dan sihat la kan since sel badan kita ni dari protein kan.

Nah baca lagi tentang ESP ---->  14 Keistimewaan Tentang ESP


lagi apa lagi Shaklee nak offer..jeng jeng

Meal Shakes
MS ni macam vitalea versi minuman lah. Ni kita suggest untuk anak-anak sebab mereka tak pandai nak makan pil lagi kan..so kita bagi la nih..ramai sangat yang dah cuba anak dia selera makan, tak sembelit lagi, asma pun kurang n membesar dgn sihat gembira alhamdulillah.

Em orang dewasa nak minum pun tak de masalah dialu2 kan sebab ada yang jenis tak suka nak makan pil kan. Jadi MS sangat sangat lah sesuai..utk ibu hamil pantang menyusu pun sesuai..atok nenek aish semua lah..dah kata vitalea versi air kan..semua nak sihat kan kan :D

Meal Shake ni beli 3 percuma 1

Sambil tu dapat menderma tau..untung kan..dapat sihat dapat derma --> BACA SINI


okeh2 malam ni sahaja..ada offer terbaik dari ladang!!


SR Vita-C Plus 500g pulak..iskh2..ni lah dia vitamin cantik cun comel tuh..

Beli 6 Percuma 1



Jom2 cepat!!


Jom Sihat Cantik Semulajadi, 

~Aisyah~ 
017-3468802 
FB: Radin Siti Aisyah


No comments: