Sunday, 26 October 2014

5 sebab kenapa BERBALOI-baloi jadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum~

Diam tak diam da hampir setahun dah saya duduk dirumah..dapat jaga ammar arif denagan tangan sendiri. syukur syukur. harap dapat teruskan lagi camni...saya mula-mula pun rasa ragu tau nak berhenti tapi mengenangkan ammar kami bertahan jugak tau !

Dapat peluk ammar setiap hari rasanya nikmat sungguh rasanya seperti dapat lebih dari sejuta ringgit. :D

Disamping tu kan..saya join bisnes Shaklee. serius takde rugi apa pun.untung lagi ada lah..lagi-lagi kalau yang pengguna tegar tu better jadi ahli tau sebab serius silap2 leh dapat makan free je.

Kalau nak mula BISNES pun bagus jugak. Mulakan sekarang! Siapa nak bagi kat kita duit tengah2 bulan..kannnn~~






















5 sebab kenapa berbaloi-baloi jadi Ahli Shaklee :)

1)Tiada Modal

Serius tak perlu modal pun cuma perlu bayar permulaan untuk  keahlian. Jadi, 'modal' nak mulakan perniagaan Shaklee nie hanya RM65.00 sahaja !

Lagi best untuk seumur hidup. Tak perlu 'renew' keahlian. Atau jika mahukan keahlian PERCUMA hanya beli barang RM680=200UV.

Lagi best bila boleh dapat komisen pada bulan berikutnya. Silap-silap boleh makan 'vitamin' free setiap bulan.


 2.Tak Perlu 'LOAN' 

Untuk Mulakan Perniaagaan Shaklee memang MLM, tapi bukan MLM yang perlukan modal beribu untuk start berniaga.

Tiada konsep head-hunting dalam Group Rahsia kami.

Konsep yang kami guna 'siapa rajin, dialah yang berjaya'. Modal yang diperlukan hanya RM65.

Dan selebihnya komitmen dan semangat kalian untuk berjaya. Jalan sudah diteroka oleh Master-Master yang dan berjaya. Hanya ikut langkah 1,2,3 pasti Jutawan Muslimah dalam tangan insyaallah

 3.Tak Payah Tayang atau Jual Muka 

90% hasil jualan Group Rahsia kami adalah dari sumber online. Gunakan medium blog dan Facebook untuk memasarkan produk-produk Shaklee. Tak perlu petah bercakap.

Tahu tak?

Kebanyakan dari SID (Shaklee Independent Distributor) yang berjaya adalah pemalu dan tak petah bercakap. Bukan juga ada latar belakang berniaga atau belajar 'Business Administration'. Paling penting 'determine' untuk berjaya.

Dari merewang ke mana-mana dalam alam maya, bagus kita bisnes.dapat duit..kan kan :)
 4.Tak Perlu Stok Bertimbun 
Barang semuanya ada di HQ/Branches Shaklee. Tak perlu simpan stok beribu-ribu dirumah.

Bila customer nak, SID hanya akan emel atau call HQ/Branches Shaklee. Barang yang customer pesan akan dihantar direct dari HQ/Branches Shaklee.

Jimat tenaga nak bungkus dan poskan barang. Dan tak perlu risau, risiko stok lapuk sebab tak laku. Mudahnya berbisnes dengan Shaklee,


 5.MLM Shaklee Bukan Piramid 
Tiada konsep tertindas. Hanya orang atas sahaja yang kaya. Dan orang bawah tak mendapat untung. Sesiapa sahaja ada peluang jadi Jutawan dengan RM65.

Tiada apa yang mustahil. Tulislah seberapa banyak RM yang korang nak dengan Shaklee. And we work for it!

Semua ni boleh dapat dengan syarat :

HATI mesti kuat, TELINGA tebal..hakikatnya modal yang kita perlu kan inilah dia...


Jom jom kami tunjuk bagaimana untuk berjaya dalam bisnes Shaklee ni.

~Ummi Ammar Arif~


No comments: