Thursday, 11 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Aku , seorang BLOGGER !


Assalamualaikum..
Petang ni mood nak join segmen santai Abg Ben lah...Kalau nak join sama KLIK SINI


Peranan sebagai seorang Blogger 

Sebagai seorang Blogger saya harap dapat berkongsi dan membantu dengan lebih luas kepada seluruh dunia khususnya malaysia agar menjadi lebih sihat dan cantik secara semulajadi. Selain itu dapat lah saya menambah kenalan dalam alam maya ni :D

Saya banyak berkongsi tip-tip kesihatan, tip kecantkan dan tip ibu bapa yang boleh kita berkongsi bersama insyaallah.

Jika saya mampu dapat pendapatan dari blog sehingga ribuan ringgit?

Yep sudah semestinya. rasanya semua orang impiannya time freedom..kan kan.. kalau dah dapat jana income dari blog wajib lah saya berhenti. Saya nak buka Tadika. Ha sekarang ni kan orang duk dera sana dera sini..aish lemah mak dengar tau..tapi tadika yg saya buka ni tak ambil ramai so dapat la kita beri perhatian lebih . Disamping tu saya nak teruskan bisnes SHAKLEE saya nih. insyaallah berjaya. Da ramai sangat dah jadi master ni..lepas ni turn saya la pulak ~~ Masters Radin Siti Aisyah dan Mohd Afiq (^_^)

Harapan saya sebagai seorang blogger terhadap dunia blog ini 

Saya harap dapat menambah kenalan dengan lebih ramai. dan sama-sama kita berkongsi perkara yang baik dan bermanfaat utk semua. Meh kita pakat buat bisnes online.ok ape..sorang buat ni..sorang buat itu..kita share2 lah..buat komuniti sendiri. Amacam..? Jom2..Bisnes is the BEST !

Em ok lah..sekian dari saya. Korang kalau nak join sebelum 12/9/2014  jam 6 tau sebab abg ben nak rehat dah pastu...ok daaa~~

~Aisyah~
SID anda semua yang cantik sihat 
017-3468802
FB: Radin Siti Aisyah
Email: rsaisyah317@gmail.com

No comments: