Friday, 19 September 2014

LIEBSTER AWARD

Assalamualaikum..hai hai~
Aish terjebak jugak saya dalam Liebster Award nih..hihi~
Apapun terima kasih ye sebab sudi tag saya. Since da join kelab Blogger Ben Ashari ni macam-macam aktiviti dah rasa buat di alam maya nih.. 

Orang yang baik hati tag saya adalah mama3farhanah

Ok lah kita straight to the point je k..Peraturan nak join Liebster Award nih..

● mention blogger yang calonkan anda dan letakkan link blog beliau ke dalam post anda.
● jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau
● calonkan 11 blogger lain yang anda tengok followers kurang daripada 1000
● buat 11 soalan untuk ditanya kepada 11 bloggers tersebut
● maklumkan kepada those bloggers

11 soalan yang ditanya pada saya,

1. Nyatakan negeri kelahiran anda?
Pahang

2. Pendidikan tertinggi anda?
Ijazah Perakaunan dari UUM, Sintok

3. Selesa tinggal di kampung atau bandar? Nyatakan sebabnya.
Di Bandar sebab senang nak bergerak banyak infrastuktur. kampung ni best kalau nak pergi sekali sekala ok lah..ehe

4. Ada lesen memandu?
Ada, motor pun ada~

5. Negeri yang belum pernah anda singgah dalam Malaysia?
Sarawak,jauh kot n takde sebab nak ke sana

6. Makanan yang disukai?
Bihun Sup, yang berkuah mmg saya suka :D

7. Apakah warna yang digemari?
Warna Biru

8. Anak ke berapa dalam keluarga?
Saya anak ke-6

9. Lagu yang anda gemari?
Maher zain- insyaallah

10. Kereta idaman anda?
Honda City

11. Apakah nama sekolah rendah anda?
SK Bandar Tun Hussein Onn tahun 1998 saya grad :D

11 Blogger yang bertuah... jeng jeng jeng


ok then sila jawab soalan ni ye,

1. Nyatakan negeri kelahiran anda?
2. Pendidikan tertinggi anda?
3. Selesa tinggal di kampung atau bandar? Nyatakan sebabnya.
4. Apa nama timangan@panggilan anda?
5. Negeri yang belum pernah anda singgah dalam Malaysia?
6. Tempat yang ingin anda pergi?
7. Apakah warna yang digemari?
8. Anak ke berapa dalam keluarga?
9. Lagu yang anda gemari?
10. Kereta idaman anda?
11. Apakah nama sekolah rendah anda?

Salam sihat dan cantik dari saya,

 ~Aisyah~

No comments: