Wednesday, 24 September 2014

Jom Membeli Sambil Menderma

Assalamualaikum~~

Bulan ni kan..memang bertuah la siapa yang beli 3 canister Meal Shakes sebab:-

Dia akan dapat PERCUMA satu lagi canister.waa memang jimat sangat lah kan...ye lah beli tiga dapat empat..memang la untung kan :D

Seterusmya, dengan setiap pembelian Buy 3 Free 1 tu, dia akan dapat menderma jugak tau. Pihak Shaklee akan mengambil 10% dari hasil jualan untuk disalurkan ke 2000 keluarga kurang mampu selama setahun... Untuk maklumat lanjut klik poster dibawah.

Buy 3 Free 1
Dapat percuma 1 Meal Shakes sambil membantu mereka yang memerlukan
Ada yang tak tahu lagi Meal Shakes tu apa ya? 

Baca ni ye ---> Ada Apa Dengan Meal Shakes?

Saya personally pun minum ni jugak tau..nak bagi ammar belum cukup umur lagi..ehe...takpe susu ibu is the best..cukup sangat-sangat dah insyaalah..

Tapi kan dalam family saya semua pun almost minum tau..mama, ayah, kakak, abang..apa orang kata da  macam nestum ke susu camtu lah tapi ni lebih baik sebab dia macam Vitalea versi Air. Kami da jadikan dia breakfast memang ambil ni hari2 tau..:D Anak buah pun ada minum gak alhamdulillah tgk diorang sihat ceria gembira gitu.

 Dan yg best lagi Mealshakes ni bukan sahaja kaya dgn protin dan kalsium.. tetapi juga kaya dgn vitamin penting terdapat dlm per serving Mealshakes .. Vitamin A, Vitamin B12, B6, Thiamin, Riboflavin, Asid Folic,  Vitamin C, Vitamin E, Biotin, Vitamin D, Niacin, dan juga mineral2 penting kalsium, iodin, besi, fosforus, magnesium, selenium, chromium, molybdenum, zinc..

selalunya saya campurkan dengan ESP so akan dapat minuman yang lebih padat dan berkhasiat..sedapp rasa vanilla gitu~

Ni cadangan resepi yang boleh. Gantikan ESP dengan Meal Shake.


Ramai ibu-bu yang dah cuba beri pada anak mereka tau dan alhamdulillah...beri kesan positif. bertambah selera makan, utk imuniti anak-anak kita dan kita dapat pastikan khasiat mereka setiap hari.

jpg

Nak baca Testimoni lagi? 


Em ok lah dulu eh...so jom jom dapatkan Meal Shake anda sekarang. Offer ni untuk Bulan September 2014 ni je tau..lain kali kena tunggu Shaklee roger lah..


Jom Sihat Sihat Sihat, meh dapatkan dari saya,

~Aisyah~
SID anda semua
017-3468802
rsaisyah317@gmail.com
FB: Radin Siti Aisyah

No comments: