Tuesday, 30 September 2014

Hot Item Para Ibu Bekerjaya dan Surirumah :D

Assalamualaikum..

Meh meh nak kabar hot item untuk para ibu..apa tau..saya sendiri pun tgh consume set ni tau. Alhamdulillah rasa best je badan ni..badan rasa sihat dan bertenaga. tau lah kan surirumah camne aktiviti nya.pagi2 bangun nak kemas rumah, masak, basuh baju, sidai baju, sapu, mop, utk masa sendiri lagi..nak makan,solat..macam saya ni nak handle customer, urus stok, nak update facebook, blog. fuhh panjang listnya kan kan..Sebab tu saya perlukan vitamin supaya saya dapat pastikan aktiviti harian saya berjalan lancar insyaallah..

Kulit rasa cantik je tau sebab ada ESP dan Vit C tu. Vit C yang bantu bina imuniti dan kolagen dalam badan. jerawat pun segan-segan nak muncul tau. ESP tu protein, so dia bantu bina sel baru setiap hari dalam badan kita. ha ni bonus tau..dari  segi penyusuan ESP ni dia bantu pekatkan susu kita insyaallah baby pun lena je tidurnya tau.

Alfalfa pula dia bantu detox buang segala toksin2 dalam badan dan dia ni lah milk booster. Kalau ESP tadi bantu pekatkan Alfalfa ni dia bagi susu ni jadi banyak.

Ostematrix pula kalsium. tahukan antara komponen susu ibu adalah kalsium. so dengan pengambilan ni dapat lah tingkatkan lagi KUALITI susu ibu tu.

Bagi saya Set 3M ni setiap ibu kena ada..tambahan lagi untuk ibu bekerjaya yang nak susukan anaknya. Nak kumpul stok banyak kan..

Ok lah...Check it out. :D

Saya cerita sectra ringkas. Ini lah dia SET PENYUSUAN 3M

Set 3M ini mengandungi Multivitamin lengkap iaitu dengan gabungan produk SHAKLEE seperti:-


My favourite :D
SET 3M ialah set untuk membantu ibu-ibu menghasilkan susu yang lebih banyak dan berkualiti, dengan syarat konsep asas penyusuan dipatuhi dengan disiplin.

Konsep asas penyusuan :

1. PAM / kosongkan payudara setiap 3-4 jam sekali dengan konsisten

2. MINUM banyak air kosong setiap hari.

Kebaikan Set 3M : 

[✔] Sentiasa BERTENAGA Sepanjang Hari

[✔] Meningkatkan Kualiti Susu (Susu Pekat)

[✔] Mengurangkan sakit pinggang dan lenguh badan

[✔] Mengembalikan KEINTIMAN hubungan suami isteri

[✔] Membantu ibu menyusu KEKAL CERIA tanpa stress

Rahsia Set 3M : 

1) Vitalea - multivitamin (28 vitamin dan mineral yg diperlukan badan)

2) Bcomplex – untuk anti stress yang menjadi faktor penyebab susu merudum, serta dapat mengurangkan rasa penat

3) Vitamin C – sebagai antibodi dan bantu cepatkan baikpulih luka

4) Ostematrix – sumber kalsium komponen utama susu ibu, utk tumbesaran tulang dan gigi anak dan kesihatan tulang ibu.

5) Alfalfa – milk booster, atasi keputihan, mengurangkan bau badan serta merapatkan vagina.

6) ESP – protein merupakan salah satu komponen utama susu ibu yang menjadikan susu ibu pekat, menjadikan ibu sentiasa bertenaga, menghasilkan sel2 kulit yang cantik, anjal payudara.

Jadi, Set 3M adalah jawapan bagi ibu-ibu atau bakal ibu-ibu yang terlalu sibuk dengan kerja dan ingin sentiasa menyimpan stok susu yang banyak bagi memastikan si manja mereka mempunyai bekalan susu berkualiti yang secukupnya.

Nak tahu lanjut lagi?

Hubungi saya Aisyah di 017-3468802


No comments: