Tuesday, 12 August 2014

Get Clean Water Pitcher

Air penting untuk tubuh badan kita..kenapa?

70% dari badan kita adalah air. Air yang cukup memastikana aliran darah dalam badan mengalir dengan baik. Bila aliran darah lancar organ dalam badan dapat berfungsi dengan baik . Makanya, kita akan SIHAT. Bila sihat insyaallah CANTIK lah kita..haa tak nak ke..

mudah je..minum air masak..minum...sehari 8 gelas air tau..bangun tidur minum air masak tau..

Tapi tapi air yang kita minum setiap hari tu bersih ke..nampak je jernih kan...kalau nak beli air mineral hari-hari bankrap la pulak kan..huu..so apa PILIHAN saya? Sudah tentu lah.....

GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE


Kenapa saya memilih Get Clean Water Pitcher ini?

Mudah digunakan...tak perlu nak bersusah payang pasang ke singki... Hanya tuangkan sajer air kedalam jag, dan tak perlu tunggu lama air sudah boleh terus diminum. Kualiti air yang jernih dan rasa yang sedap...sama seperti penapis air yang mahal dipasaran. 

Tak Perlu susah payah mencuci filter...kerana setiap 303 liter (80gelen) air hanya perlu tukar filternya sahaja..senang keja..kalau filter lain kena basuh kalau dah nampak kekuningan...sungguh malaskan!!! 

Mudah dibawa kemana-mana...balik kampung, jalan-jalan, berkelah dll.. dijamin seisi keluarga dapat minum air bersih...so, tak perlu lagi beli air mineral...buang duit & mencemarkan alam sekitar dgn botol-botol plastik mineral itu. 

Dan yang penting sekali... HARGA MAMPU MILIK!! 

kini semua orang boleh memiliki penapis air dengan harga yang sangat murah dan tidak perlu bersusah-payah lagi masak air, atau pergi ke kedai-kedai yang menyediakan tempat penapis air itu...atau menghabiskan beribu-ribu ringgit semata-mata nak memiliki air yang bersih..

Jimat duit bukan....yang penting semua dapat manfaatnya...tiada lagi air karat dirumah..tiada lagi risiko meminum plumbum berat & apa2 jenis kotoran lain... 

Jom kita kenal lebih dekat lagi dengan Get Clean Water Pitcher Shaklee ni. 

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. 

Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. 

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan. Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain! 

Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat! 

Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin! 

Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama 

Yang penting dapat menjaga kesihatan buah pinggang kita. 

 Apakah kelebihan dan keistimewaan Get Clean Water Pitcher ini 

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air 
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak 
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
  • Ringan dan mudah dibawa 
  • Menjimatkan kos dan tak perlu dimasak
  • Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain. 
  • menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. 
  • Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar 
Jom dapatkan air yang bersih tanpa ragu setiap hari :)


No comments: