Friday, 11 July 2014

Segmen Blogwalking "Pink Lady"

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html
Ari ni kita jalan-jalan lagi dan terjumpa segmen ni..tgk 'pink lady' terus la I join kan..even my blog ni takde ciri warna pink tapi sebenarnya I memang penggemar warna pink tau. cuba tgk my pic dgn hubby n my son..I  pakai warna pink kan..(^_^)

Em kisah suka duka ye..since I sekarang ni WAHM kan..suka la I nak cerita pengalaman selama 8 bulan di rumah. memang satu pengalaman baru menjadi seorang ibu.setiap hari melakukan rutin yang sama tanpa henti. dulu wonder tgk mama boleh buat semua macam tak reti penat. Then nanti bila you da jadi mummy you will find the POWER. yes that's the word..hee..

My push factor of course my son Muhammad Ammar Arif. I nak tgk dia membesar depan mata. Moga diberi kekuatan dan ketabahan untuk meneruskan niat murni ni ye..pray for me ye..

Oh nak cerita lagi..I ni budak account tau..so memang la tak pandai nak bisnes nak buat marketing semua. but I manage to do it alhamdulillah sebab kami ada group support yang sangat kuat. syukur ditemukan dgn leader yang baik..

Em ok lah..panjang lebar dah cerita nih..takde cerita pasal pink pun kan..hihi but the things is I memang suka warna pink..yeah...tp my blog ni warna hijau sbb suitable dgn my bisnes which is natural suplemen..

Ok dah..thanks sudi baca sampai habis..;) :)

5 comments:

Iola said...

such a motivating sharing sis ! saya pun teringin nak start business ..tapi tak ada basic knowledge neither accounting atau marketing..hehe kira duit tahu la haha.. berhajat nak ada butik sendiri cewah,,tapi nak ada kerja tetap dulu..kumpul modal :)

by the way, terima kasih sudi join hihi
jemput singgah blog2 pinkies lain ya :D keep in touch
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/senarai-pink-ladies-edisi-julai.html

radin siti aisyah said...

sama2..thanks sudi menjengah sini..insyaallah moga kita sama2 berjaya dunia dan akhirat ye <3

Shes Meyl said...

selamat bersegmen akak :)
jemputlah dtg blog saya kalau sudi :)
http://idreyldreams.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

Lieya Yaya :) said...

yaya singgah dari segmen yg sama :)

http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

Norniwanie Nasarudin said...

Salam kenal..wanie singgah dari segmen yang sama..
done follow sini..

http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html