Saturday, 12 July 2014

Mama cantik Si manja sihat

Assalamualaikum..hai mommies..camne berpuasa hari ni..harap semua baik2 la ye.
Mommies yang susukan badan or pumping tu ok ke..teruskan usaha tau..mmg la bulan puasa ni kita tak dapat minum waktu siang tapi tak semestinya kita tak cukup air..ha gitu..

Teruskan usaha tau...tau tak kenapa??
Salah satunya ibu boleh cepat kuruskan badan selepas bersalin sebab banyak lemak dah pergi dekat baby. Hehe. 

Antara kebaikan-kebaikan lain ialah:
[✔] Membantu mengecutkan rahim selepas bersalin dan mengurangkan pendarahan
[✔] Menjarakkan kehamilan secara semulajadi
[✔] Mengurangkan risiko osteoporosis
[✔] Membantu ibu kembali kepada berat badan asal sebelum bersalin
[✔] Mengurangkan risiko kanser payudara, ovary dan uterine
[✔] Mendapat ganjaran pahala yang besar dari Allah S.W.T
[✔] Dapat mengeratkan hubungan dengan anak-anak kita 

Sumber

Bagaimana Shaklee membantu...jemput baca ni ye. perlu ke ambil set penyusuan?
set penyusuan 3M..

ni sedikit sebanyak dapat lah membantu..saya sendiri da h cuba dan rasa.Alhamdulillah susu tu mengalir laju dan mancut2 la gak..hee..yang saya share ni secara keseluruhan..kalau takde sebarang masalah tak perlu pun ambil satu set ni..feel free to contact me k :)

Set bersalin Shaklee ni ada 3 jenis..boleh BACA SINI ye..

ha ok lah...kalau nak tanye pape..msg2 pun boleh ni..em ok sedap ak mkan sambil nanes..

Salam sihat dan cantik,
~Aisyah~
017-3468802
rsaisyah317@gmail.com


No comments: