Friday, 27 June 2014

Set Combo Berpuasa Shaklee (^_^)

Assalamualaikum..
Tinggal esok je lagi nak berpuasa kan.Sama-sama kita berusaha yang terbaik ye.
Moga Ramadhan tahun ini 1435H lebih baik dari tahun yang sebelumnya ye.

Ramadhan bulan Nyah Toksin!

Setelah 11 bulan kita makan dan minum. Kini tiba masa untuk perut kita berehat. Allah..dari segi itu pun kita da nampak hikmah berpuasa tu kan.Perut pun kena berehat tau..

Masa Ramadhan ni la kita kena menahan lapar dan dahaga serta menahan hawa nafsu dari melakukan dosa dan perkara-perkara yang tak baik insyaallah.


Set COMBO Berpuasa Shaklee

Set Combo Berpuasa Shaklee ni dikenali juga sebagai 3 MIGHTY GEMS...

3 jenis yang gagah perkasa ni terdiri dari :

Meal Shakes
  1. Membekalkan 19 mineral dan vitamin yang penting untuk tubuh dan ia amat perlu bagi proses tumbesaran dan mengekalkan kesihatan.
  2. sumber yang kaya dengan kalsium dan membantu anda mengatasi masalah sembelit sempena bulan puasa ini.
  3. Memelihara kesihatan melalui kandungan vitamin-vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh badan setiap hari yang selalunya sukar dipenuhi melalui sajian berbuka puasa dan sahur kita.
ESP Soy Protein Isolate Powder
  1. Merupakan minuman rendah lemak,bukan GMO secara biologinya mempunyai kandungan protein yang lengkap dengan kandungan sembilan(9) asid amino perlu dan 14gm protein soya sihat bagi setiap hidangan.Rasanya yang enak dapat memberikan tenaga pada tubuh dengan protein soya yang berkualiti tinggi.
  2. Membantu membekalkan tenaga yang berpanjangan.
  3. Sebagai pelapik perut dan menahan lapar kerana ia membantu menghasilkan mukosa sebagai pelindung kesan asid hidrolik di dalam perut.Oleh itu dapat elak rasa kepedihan perut dan ulu hati.Sesuai yang menghidap gastrik.
  4. Gabungan ESP menjadi makanan tambahan untuk penghasilan utama susu ibu yang dapat diberikan kepada si manla kesayangan anda sepanjang bulan Ramadhan.
Minuman Performance berperisa oren
  1. Mengandungi proprietari elektrolit OPTI-LTYE dengan campuran untuk karbohidrat yang membekalkan tenaga segera dan berkekalan untuk menyokong penghidratan optimal.
  2. Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi.
  3. Memelihara tahap gula darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.
  4. Menjadi pilihan ahli sukan dan mereka yang menjalani gaya hidup aktif dan mengurangkan rasa dahaga.
PILIHAN HATI Untuk Persediaan Puasa

Combo A (Full Set Mighty Triple Gem)
ESP + Performance Drink + Mealshakes
= Sangat sesuai untuk ibu menyusu, Wanita Hamil, Orang tua.


Combo B
ESP + Performance Drink
= Sangat sesuai untuk penghidap gastrik dan Mereka yang selalu sibuk & kerap terdedah dibawah matahari


Combo C
Mealshakes + Performance Drink
= Sangat sesuai untuk kanak-kanak yang baru belajar untuk berpuasa.


Resepi ESP tu boleh refer ke,

Pelbagai Resepi ESP

Basically, Mealshake dan ESP mempunyai perasa vanila,
gabungan 2 produk ini akan menghasilkan rasa minuman yang sangat lazat dan berkhasiat.
Ia mengandungi  9 asid amino yang lengkap untuk keperluan tubuh dan
mampu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa insyaallah.

Performance Drink membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita dan mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi. 
Merupakan minuman kegemaran atlit (seperti 100 plus). 
Mempunyai perasa oren. 
Performance drink menjadi pilihan mereka yang berpuasa.

Dapatkan SET ini untuk tenaga yang optimum ketika berpuasa, anda boleh menambah supplement B-Complex, Vita-Lea dan Vita-C semasa pada mlm hari untuk tenaga keesokkan hari. 


Salam cantik dan sihat,

~Aisyah~

Dapatkan Produk SHAKLEE dari saya ---> KLIK SINI

atau PM/Whatapp je 017-3468802


No comments: