Sunday, 20 April 2014

Bila Ammar Bersuara :D

Ye je kan tajuk..ammar tu my son baru je 5 bulan setengah. tapi dah pandai bersuara. walau pun tak difahami.hihi. but it's nice to see him grown up depan mata. Biar lah orang kata 'terikat' , 'rugi' atau apa-apa yang berkaitan since I've choose to be fulltime housewife. For me it's really worth it. yeap memang ramai ibu yang bekerjaya dan anak-anak mereka semua berjaya. tak dinafikan..yang penting sebenarnya bagaimana kita sebagai parent ada masa yang berkualiti dgn anak-anak. 


Cabaran surirumah -  yes well this is the thing yang kita sebagai ibu perlu ambil kira. Tajuk ni mungkin kena kupas lebih dalam lagi lain kali. Cabaran utama datang dari diri sendiri, apakah kita redha dan bersedia menghadapinya dalam keadaan hari ini, dimana kebanyakan wanita memilih untuk bekerja diluar? 

Insyallah saya memilih Shaklee sebagai batu loncatan , which is my PUSH FACTOR is my son.. ammar arif yang bijak pandai soleh ni..doa ibu plg mustajab kan..:D

memang sy mengaku saya masih dalam proses belajar lagi banyak lagi yg perlu dipelajari. Apapun, redha suami, syukur, motivasi tu kena ada..jom sama-sama kita berusaha yang terbaik untuk keluarga tercinta.

Doakan kami ye..

Jom sihat cantik,
~Aisyah~
Ummi Ammar Arif
017-3468802
SID:1092808

No comments: