Sunday, 30 March 2014

Johor Premium Outlet

Hai..2 3 ari ni menyepi jap eh..sebab sebenarnya g balik rumah mama jap..pastu g balik melaka pula..hee mentang-mentang tak keje kan..hee boleh la ke sana ke mari. Ammar lagi la double suke jalan-jalan..skrg ni da terlepek da bdknye kepenatan.memang tak padan budak 4 bulan.asyik nak jalan2 je..haha..(ummi dia la ni..time preggy dlu asyik nk jln2 je..hee nk wat camne kan...)

Ari sabtu smlm la kan..family mertua ai ni mmg suka jalan-jalan..di sebabkan nak makan bihun sup tu saja boleh digerakkn kereta ke johor. ai baru first time rasa.superb gak la rasanya.rasa nak makan lagi lak..hee..

bihun sup@skudai kiri johor

pastu terus balik melaka semula.pergi balik hari tu.gagah kan..on the way balik tu singgah plak Johor Premium Outlet.



ummi, mummy n kids

ni boyfriend saya..ala maher zain gitu..hee
ni pun baru first time g.memang besh rupenye tempat ni.kalau ai belum kawin mahu jugak ditarik boyfren ai ke sana.tapi sekarang pun ok gak.hadiah anniversary gitu..hoho..memang besh.barang dia sume kualiti dan kita boleh dapat dgn harga yang lebih murah.diskaun saje semuanya..pergh..peminat handbag yg jenama boleh la kesana..memang besh.kami posing je la dulu..pasni kena bawa stroller so ammar selesa..ummi pun senang nk shoping.hee..

hari ni jalan-jalan je dulu..usha2 apa patut
nanti next time boleh plan betul2 nak beli apa nak g mane dlu..wehuu..daa~~

see you again Johor Premium Outlet aka JPO ;)

No comments: