Tuesday, 18 February 2014

Energising Soy Protein (ESP)

Assalamualaikum..hai..
petang ni nak cite pasal ESP sebab dia ni lah hot selling dalam Shaklee ni sebab dia memang terbaik!
Actually kan dalam Shaklee kan ade 3 jenis protein. boleh refer post sebelum,

Energising Soy Protein
 Faedah Energizing Soy Protein Shaklee

Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan  protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik)  yang diproses di bawah suhu rendah. 

Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.



Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur – tua atu muda.

Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari  susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.


Kenapa Ramai Yang Suka ESP dan Menjadi Hot Produk Kami? 
  1. ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 
  2. ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda 
  3. ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 
  4. Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat 
  5. ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam 
  6. Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum 
  7. Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. 
  8. Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. 
  9. Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit 

Cadangan cara makan ESP 
  • 1 sudu mkn + air kegemarn anda (sejuk, suam, horlicks dll) 1x atau 2x sehari
  • esp digalakkn bncuh dgn air sejuk/ suam utk mmelihara protein spya tak termusnah pd suhu tinggi
  • jgn bncuh dgn air pns, kafein atau air berkarbonat sbb boleh hapuskn nutrisi
  • jgn ambil lbh dr 3 sudu sehari krn ia akn membebankan ginjal

macam2 cara minum ESP
Untuk Siapa ESP ni?
  • wanita yg ingin hamil
  • ibu mengandung
  • ibu menyusu
  • sesiapa yg ingin kurangkn brt bdn
  • sesiapa yg nk cntikkan kulit/ mempunyai masalah kulit
  • gastrik
  • baru lepas menjalani pembedahan
  • inginkan kshtn.yg optimum
  • org yg mempunyai mslh kesuburan
  • lelaki
  • wanita
  • sesiapa shj inginkn kshtn yg baik (xdigalakkan bayi 12 bln kebwh)
So tunggu apa lagi..ESP ni memang terbaik dan best.sume pun boleh minum.cepat2 msg saya dan order.dapatkan dari saya dengan harga yang ISTIMEWA...:)



Salam sihat dan cantik,
~Aisyah~
UmmiAmmarArif
SID:1092808
017-3468802

No comments: