Wednesday, 15 January 2014

Work At Home Mom

I love work from home sebab utamanya SATU je..dapat spend masa dengan my son yg comei tuh.. Muhammad Ammar Arif. Memang saya ngaku ekonomi agak lumpuh tapi saya yakin dengan rezeki yang Allah bagi insyaallah. Dimana ada usaha disitu ada jalan kan. Nak seribu daya tak nak seribu dalih.

Now I'm deciding to focus on Shaklee because I trust with this product since Shaklee da lame bertapak kat dunia ni hampir 50 tahun! Lagi produknya memang bagus, selamat dan halal. Ia bukan ubat tapi supplement semulajadi yang insyaallah boleh membantu kita supaya lebih sihat dan cantik. Tgk SINI lagi apa yang buat Shaklee different from others. Mula-mula tu rase takot jugak tapi bila dah join ni rase ok sebab ada kawan-kawan yang sentisa menyokong dan bagi semangat.Jom lah JOIN skali...

Memang ramai yang tanye tak rugi ke da belajar 4 tahun kerja di audit firm hampir 5 tahun. Ni kalau minta keje kat luar da boleh demand sangat ni but saya da tekad untuk bekrja dari rumah. Memang banyak yang perlu diusahakan lagi tak pernah terlibat dalam bidang ni dan banyak sangat saingan tapi again insyaallah saya akan berusaha yang terbaik demi anak dan keluarga tercinta. Nak beri yang terbaik untuk family and I want to see my son grow up healthily and happily.

Masa pun bebas bila-bila masa nak kerja.Bila Ammar tidur adalah masa bekerja.tapi tak jugak kadang-kadang angkut je dia skali duduk kt pangku ni.tolong ummi wat keje skali..hee.tengok senyum dan gelak tawa dia buat ummi lagi semangat nak sebarkan kebaikan supplement ni..rasa nak tolong orang lagi kuat.Insyaallah..

Moga kita semua diberikan kekuatan dan kesabaran dalam menempuh ujian dunia yang semakin mencabar ini. Yang paling moga berjaya didunia dan akhirat. Setiap apa yang kita lakukan niat kerana Allah SWT moga apa yang dilakukan mendapat keberkatan. and kita akan redha serta semangat melakukan apa jua.insyaallah..

JOM..SIHAT DAN CANTIK BERSAMA SAYA.

Salam cantik dan sihat,

~Aisyah~

Dapatkan Produk SHAKLEE dari saya ---> KLIK SINI
atau PM/Whatapp je 017-3468802
rsaisyah@gmail.com





2 comments:

Nor Murni Fairouz Rafingi said...

Jom jadi WAHM dear...sronok sgt!
Hope ur dream come true. Nice sharing.♥

radin siti aisyah said...

kann..dapat gak rase WAHM ni..jom kita berusaha..tq murni..:)