Monday, 20 January 2014

Kenapa Shaklee Pilihan Saya?

Assalamualaikum...salam sejahtera semua..

Kenapa saya pilih Shaklee padahal banyak lagi produk kat luar sana kan? Kenapa saya join Shaklee sepenuh masa dan tinggalkan kerja sekarang..? 

Pertamanya, Shaklee ni tak sama macam MLM yang lain. ia mengikut garis panduan menurut syariah. Refer post saya sebelum ni. Kenapa saya pilih Shaklee? Saya sendiri ada join MLM lain sebelum ni tapi berhenti ditengah jalan sebab tak yakin dengan sistem nya. Didunia ni mana ada benda percuma kan.semua perlukan usaha,doa dan tawakal.insyaallah. Sama juga apa jua yg kita lakukan perlu berusaha.


Keduanya kerana produknya bagus dan berkualiti.
saya dah cuba sendiri set menyusu Shaklee. Alhamdulillah baby sihat,susu banyak dan badan sihat dan bertenaga untuk melakukan tugas seharian sebagai surirumah berijazah..:) Produk Shaklee ni berbeza kerana ia 
SELAMAT, BERKESAN dan MESRA ALAM.


Ia SELAMAT kerana Shaklee telah menjalankan lebih daripada 350 ujian pada setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya dan menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan dan kebolehan potensi sebenar.

Ia BERKESAN dan terbukti berkesan. Ramai yang dah menggunakan produk Shaklee ni da menampakkan hasil yang ketara. Kajian yang dibuat thn 2007, mereka yg mengambil supplemen Shaklee lebih 20 tahun lebih sihat berbanding mereka yang tak mngambil supplemen.

Ia MESRA ALAM- lebih daripada 55 tahun Shaklee ni menjadi pilihan ramai orang bukan kat Malaysia je tau. Sebab apa, produk ni dipercayai dan berasaskan alam semulajadi. Ia bukan ubat,nama pun supplemen kan..badan kita memang perlukan Supplemen sebab apa ? Tgk SINI

"Shaklee has changed my life since 2004.

It changed our health.

It changed our thinking. 

It change our maturity.

For me, it is not just health or products, but a gift of new opportunity to a new life. "
Tetapi bagaimana pun jua hebatnya sesuatu produk tersebut berdasarkan R&D dan sebagainya, segala nya berlaku adalah atas kehendak dan izin Allah jua, Kita hanya merancang dan berikhtiar, Allah jua yang menentukan…
Shaklee always safe,works and green
Last but not least...jom tengok video nape Shaklee ni berbeza..



I do hope boleh berkongsi produk Shaklee ni with u guys..let spread the benefit...JOM!!


Salam cantik dan sihat,
~Aisyah~
Pengedar Sah Shaklee Anda
017-3468802
rsaisyah317@gmail.com




No comments: