Thursday, 4 July 2019

SHAKLEE OFFER JULAI 2019

Lama sangat rasa dah rasanya radin tak update di blog ni kan, rindu sangat dah ni. Insyallah mulai bulan Julai ni akan mula disiplin untuk berkongsi dengan awak semua ye. 😍

Ok untuk entry pertama untuk tahun ini pada bulan julai, sesuai sangat dengan bulan kelahiran ku ini, nak kongsi offer shaklee pada bulan julai iaitu vitamin C. Yeahh 😃😃

Suka sangat vitamin c sebab banyak sangat kebaikan dia tau sebab yang paling suka bagus untuk kulit, wanita dan cantik memang tak dapat dipisahkan. Jadi, memang wajib lah vitamin c ni tau tau !

Vitamin C ni bagus juga untuk imun sistem badan, jadi elok sangat untuk siapa yang kerap demam tu kan, untuk ibu ibu yang hamil, pantang dan menyusukan sebab apa yang anda makan semestinya untuk anak tersayang kan ♥️

Bulan ni offer vitamin C beli 3 dapat Free chewable c memang sangat best lah. Cepat cepat roger radin 017-3468802 untuk harga istimewa ye.

Friday, 2 February 2018

Vitamin Ini Tahan 6 Bulan, Memang Berbaloi2..

Ewahh yeye je tajuk kan.betul la nak share apa vitamin yang paling Kak Radin (KR) suka. Kalau tanya KR, vitamin kesayangan is Vit C sebab dia ada banyak tau 180 biji.

Bayangkan untuk 6 bulan, jimat banget 😎

1 biji cukup utk menampung keperluan kita setiap hari insyallah. Kalau dibahagikan 55 sen sehari 😮

Mana la tak jatuh cinta. 🤗

Untuk 55 sen sehari tu kita dapat semua kebaikan ni 👇

🌷 Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🌷 Mencerahkan kulit.
🌷 Melambatkan proses penuaan.
🌷 Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.

Selain dari sudut kecantikan. vitamin C Shaklee juga bagus untuk:

👉🏻 Meningkatkan sistem imunisasi badan.
👉🏻 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
👉🏻 Mengatasi masalah gusi berdarah.

Menarik kan vitamin C Shaklee ini? Korang suka vitamin yang mana.meh la share sikit. Suplemen yang lain pun boleh, no harm kalau dia mmg bagus kan.

Macam KR memang da try Shaklee dan memang bagus, kenapa nak tinggalkan dia kan kan.

Hah apalagi, marilah dapatkan sebotol ☺️ Wasap je 17-3468802 no KR ni ehh.

Wednesday, 31 January 2018

10 Sebab Kenapa Saya Pilih Shaklee Sebagai Bisnes

Bismillahirahmannirrahim...

Pertama sekali meh kita sama-sama panjatkan kesyukuran ke hadrat ilahi kerana dengan nikmat kurnia-Nya kita dapat bernafas, makan, minum dengan baik pada hari ini. Syukur dengan segala yang kita miliki hari ini.
Syukur Alhamdulillah.

Hari ni saya nak sharing sikit kenapa saya pilih Shaklee Sebagai Bisnes Saya. Kan ada banyak lagi peluang perniagaan di Malaysia ni kan..kenapa SHAKLEE jugak kan?

1. BOLEH BUAT 100% DARI RUMAH SECARA ONLINE

First sekali, saya ni seorang surirumah berijazah. Jadi kebanyakan masa tu di rumah. Yela siang tu dah kena mengurus rumah dan anak. Baru sorang je pun.hee..

But still kat rumah je kan..so makanya bisnes Shaklee ni memang da molek sangat lah sebab boleh handle semua dari rumah insyaallah. Sebarang jual beli semuanya hanya melalui online through FB, Blog,Instangam n others online method which is tak perlu nak jumpa orang pun nak approach one by one.