Wednesday, 3 June 2020

Produk Shaklee Macam Emas

Hai Assalamualaikum, 
Cepat betul masa ni berlalu, diam tak diam dah masuk bulan Jun di tahun 2020 dah kita ye 😊 Adik Ammar Arif pun tak lama lagi nak keluar dah insyallah, doakan kak radin dan baby selamat bersalin tau. Dikala virus Corona menular di seluruh dunia, banyak yang terkesan ramai yang kehilangan sumber pendapatan dan pencarian. Moga cepat la pergi virus Corona dari dunia.

Bisnes Shaklee pun agak terkesan juga, selama 7 tahun tak pernah dalam sejarah produk Shaklee Out of Stock, habis stok semuanya. Hebat betul penangan. Gara-gara PKP ke masing-masing dah mula sedar kepentingan suplemen atau mungkin kedua-duanya? 

Wednesday, 20 May 2020

Cara Nak Dapatkan Produk Shaklee dengan Harga Murah

Hai bila sebut murah je mesti semua seronok kan kan? Meh kak radin nak ajar cara nak dapatkan produk dengan harga lebih murah ya. Cara nya ialah dengan jadi ahli lah. 😊

Nak jadi ahli mudah sangat, klik je sini untuk terus join ---> JOIN AHLI ONLINE

Saturday, 16 May 2020

Doa dan Amalan 10 Malam Terakhir Ramadhan

Diam tak diam hari ni dah masuk 24 ramadhan cepat sangat masa ni berlalu kan. Dari hari ke sehari kak radin nak update dalam blog ni tapi atas kesibukan yang melanda. Apapun kak radin doakan moga kita semua diberikan kekuatan dan semangat untuk beribadah tinggal beberapa hari sahaja lagi kita nak bagi yang terbaik. Kalau dalam marathon, yang hujung-hujung ni dah boleh pecut dah cuba pergi sejauh mana kita boleh pergi insyallah self reminder juga ni.

Well life is about choice, tahun ni kita puasa lain sikit kena berpuasa di rumah, terawih dirumah. Jadi, diri kita ni mesti nak kena kuat sebab tiada siapa yang boleh paksa diri melainkan diri kita sendiri.